Pizzeria Zwijndrecht

Bent u op zoek naar een pizzeria Zwijndrecht? Dan stopt uw zoektocht hier! Strada del Vino heeft namelijk alles in huis om de lekkerste pizza’s voor u klaar te maken. Onze pizza’s worden op traditionele wijze gebakken in een Napoliaanse steenoven.

Nieuwsgierig geworden naar onze gerechten? Reserveer dan online of neem contact met ons op!

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

De lekkerste pizza’s eet u bij Strada del Vino!

Strada del Vino is een Italiaans restaurant met een passie voor de beste smaken. Daarom zijn voor ons ook alleen de allerbeste producten en ingrediënten goed genoeg. Door de eerlijkheid en puurheid van onze producten proeft u de authentieke smaken. Daar staat de Italiaanse keuken bekend om!

Wij hebben een uitgebreide pizzakaart, waar voor iedere pizzaliefhebber wat te vinden is. Even geen zin in pizza? Uiteraard hebben we ook verschillende andere heerlijke gerechten, zoals pastagerechten, anti-pasta’s en heerlijke vlees- en visgerechten. Voor deze gerechten kunt u een kijkje nemen op onze menukaart.

Na het eten nog zin in een toetje? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Italië staat niet voor niks bekend om zijn heerlijke desserts. Nieuwsgierig welke desserts u bij Strada del Vino kunt bestellen? Neem een kijkje op de dessertkaart.

Ook met grotere groepen kunt u bij ons terecht

Wanneer u met grotere gezelschappen vanaf 10 personen bij ons komt dineren, verzoeken wij om één van onze menu’s te kiezen, zodat de avond zowel voor u als onze keuken soepel verloopt.

Ons eerste menu is de proeverij. De proeverij (gemiddeld € 35,- p.p.) is de typisch Italiaanse manier van dineren. Wij plaatsen bij iedereen een leeg bordje en alle gerechten in het midden van de tafel zodat iedereen van alles wat kan proeven. De tweede mogelijkheid is het 4 gangen keuzemenu. Bij dit menu kunnen uw gasten kiezen uit de gerechten van dit menu.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Bestel bij Strada del Vino

Bent u enthousiast over ons restaurant en wilt u direct reserveren? Reserveren kan telefonisch of via ons online reserveringsysteem op de website.

Nu reserveren
Pizzeria Zwijndrecht