Restaurant Dordrecht centrum

Bent u op zoek naar een restaurant in Dordrecht centrum? Bij Strada del Vino kunt u altijd terecht! Dineer met de lekkerste pizza’s en pasta’s van Dordrecht. Wist u dat ons pizza’s uit een Napolitaanse steenoven komen? Dit proeft u! Voor welke smaak gaat u deze keer? Reserveer alvast uw tafel. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

De menukaart

Wat staat er vanavond op het menu? Misschien een pizza margherita? Of een pizza tonijn? Ontzettend lekker. Of ga voor een pasta carbonara. Goed om te weten is dat wij ook vega gerechten serveren in ons restaurant. Hierbij kunt u denken aan salade. Vraag naar de mogelijkheden bij uw bezoek aan ons restaurant in Dordrecht centrum. Hier kunt u alvast een kijkje nemen op onze menukaart.

Arrangementen

Bij ons restaurant in het centrum van Dordrecht kunt u ook terecht voor verschillende arrangementen. Laat bijvoorbeeld uw kind zijn kinderfeestje bij ons vieren of kom bij ons dineren met een grote groep. Bij uw favoriete Italiaanse restaurant kunt u altijd terecht! Tijdens het kinderfeestje zijn de kinderen de pizzabakkers. Als eerste kunnen ze genieten van limonade en een stuk taart. Vervolgens gaan ze aan de slag met het maken van de pizza’s. Wat een feest!

Als u komt dineren met 10 personen of meer dan kunt u kiezen voor ons groepsarrangement. U heeft hierbij twee keuzes. De eerste keuze is een proeverij van verschillende gerechten. Hierbij worden verschillende gerechten op tafel gezet die gedeeld kunnen worden. Als tweede keus, bieden wij een 3-gangen-diner aan. Hierbij kan iedereen zelf kiezen uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.

Uiteten | Restaurant centrum Dordrecht

Na een lange dag shoppen of werken bent u toe aan een lekker diner in ons restaurant in het centrum van Dordrecht. Wij verzorgen het van top tot teen. U kunt veel Italiaanse gerechten bij ons eten. Denk aan een pizza tonijn, een caesar salade of ravioli. Maar ook risotto of lasagne. Genoeg keuze!  Bent u benieuwd naar hoe ons restaurant? U kunt even binnen kijken. Bekijk de bar, de keuken en het restaurant.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Is er een tafel vrij vanavond?

Wilt u komen dineren in ons restaurant in Dordrecht centrum? Bel dan naar 078 – 740 0001 en vraag of er een tafel vrij is. Ook kunt u andere vragen stellen rondom dieetwensen en allergieën. In het online reserveringssysteem op de website kunt u voor verder deze week reserveren. Zien wij u snel? Altijd een leuke en lekkere avond bij Strada del Vino! Bekijk ook onze Facebookpagina. Wij houden u graag op de hoogte.

Nu reserveren
Restaurant Dordrecht centrum