Restaurant Dordrecht en omgeving

Bent u op zoek naar een restaurant Dordrecht en omgeving? Bij Strada del Vino kunt u altijd terecht voor een pizza of pasta. Al onze pizza’s worden vers afgebakken in een Napolitaanse steenoven. Dit doen wij om dat extra krokante korstje te bakken. Strada del Vino bevindt zich in het pittoreske Dordrecht aan de Wijnstraat. Ons pand is te herkennen aan het historische uiterlijk. Onze medewerkers staan elke dag klaar om u een heerlijke avond te bezorgen. Ons restaurant is aangekleed in Italiaanse sferen in een modern jasje. Stap in onze passie voor liefde en eten. Reserveer een tafeltje en ervaar het zelf.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Menukaart Strada del Vino

Tijdens uw bezoek aan Strada del Vino heeft u genoeg keuze uit verschillende Italiaanse gerechten. Gaat u voor pizza, pasta of een stukje vlees? Alles wordt geheel bereid op Italiaanse wijze. Voor de vegetarische onder ons hebben wij ook een aantal vega gerechten. Tevens hebben zij ook de mogelijkheid om een gerecht aan te passen. Denk hierbij aan een pizza peperoni, zonder de peperoni. We eindige de avond bij het toetje. Onze tip: heerlijke huisgemaakte tiramisu met Italiaanse koffie!

Arrangementen | Restaurant Dordrecht en omgeving

U kunt bij Strada del Vino terecht voor verschillende gelegenheden. Denk hierbij aan een kinderfeestje, grote groep of een andere viering. Tijdens het kinderfeestje hebben de kids de mogelijkheid om hun eigen pizza’s te bakken! Ze krijg een koksmuts, schort en een deegroller. Ze mogen de pizza zo gek maken als ze zelf willen!

Bent u van plan om met een grote groep te komen? Ga dan voor het groepsarrangement. Hierin kunt u gaan voor een proeverij van verschillende Italiaanse gerechten, of een 3-gangen diner. Bekijk alle mogelijkheden op de website!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

We houden een tafeltje vrij!

Als u een reservering maakt, houden wij een tafeltje vrij. U kunt online een reservering plaatsen of bellen naar +31787400001. We hopen u snel te zien bij Strada del Vino voor een leuke en heerlijke avond! Volgt u ons al op Facebook?

Nu reserveren
Restaurant Dordrecht en omgeving