Restaurant Dordrecht Italiaans

Bent u op zoek naar een heerlijk restaurant Dordrecht Italiaans? Kom eens langs bij Strada del Vino! Ontdek onze lekkerste pizza’s en pasta’s. Al onze pizza’s worden gemaakt met onze Napolitaanse steenoven. Wij bereiden elke pizza met onze verse ingrediënten.

Wilt u een tafel bij ons reserveren? Neem dan contact met ons op!

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Restaurant Dordrecht Italiaans | Voor welke pizza kiest u?

Heeft u al een kijkje genomen op onze menukaart? Door ons ruime aanbod aan gerechten, zit er voor iedereen wel iets lekkers tussen. Gaat u voor een heerlijk spaghetti Carbonara? Of kiest u juist voor een lekker vegetarisch gerecht? Het kan allemaal! Heeft u speciale wensen? Zoals bijvoorbeeld een allergie of intolerantie? Laat het ons dan weten! Wij helpen u op weg met het maken van de juiste keuze.

Arrangementen bij Strada del Vino

Het is bij ons mogelijk om kinderfeestjes te organiseren. Tijdens het feestje gaan de kinderen aan de slag met het maken van hun eigen pizza. Daarna kunnen ze hem gezellig met z’n alle opeten. Uiteraard is het vooraf mogelijk om te genieten van een stuk taart en wat limonade. Kom feest vieren bij uw favoriete Italiaan!

Verder bieden wij ook nog andere arrangementen aan. Zo kunt u bij ons reserveren voor grotere groepen of is het ook mogelijk te genieten van ons vaar arrangement! Als u reserveert voor een grotere groep is het mogelijk om bij ons een proeverij of drie gangen diner te reserveren. Tijdens onze boottocht kunt u genieten van onze heerlijke gerechten op het water. Kies een van onze gerechten en geniet van het mooie uitzicht!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Neem contact met ons op!

Bent u enthousiast geworden over restaurant Dordrecht Italiaans? Neem dan gerust contact met ons op zodat u zeker bent van een tafel en u kunt genieten van een onvergetelijke avond in Italiaans sferen. We hopen u snel onze gerechten voor te schotelen bij Strada del Vino!

Nu reserveren
Restaurant Dordrecht Italiaans