Restaurant Dordrecht kerst

Op zoek naar een restaurant Dordrecht kerst? Kom dan kerst vieren bij Strada del Vino in Dordrecht! Als u bij ons reserveert hoeft u geen stress te hebben over hoeveel gangen u gaat serveren. U kunt zelf gaan zitten en genieten van het heerlijke eten. Dat is ideaal toch? Voor tijdens de kerst wordt er een speciaal menu samen gesteld. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de kleintjes.

Bent u benieuwd naar ons kerstmenu? Of wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op!

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Restaurant Dordrecht kerst | Kerst met Strada del Vino

Kom met kerst gezellig bij ons eten samen met uw familie en/of vrienden. Ons restaurant zal omgetoverd worden met prachtige kerstverlichting en versiering. Strada del Vino neemt al uw zorgen uit handen en u hoeft niks zelf te doen. Zo kunt u deze kerst eindelijk zelf genieten, in plaats dat u alleen maar in de keuken staat. Omdat er een speciaal kerstmenu wordt samengesteld is het handig als u van tevoren uw mogelijke allergieën en intoleranties doorgeeft. Hierbij kan de chef dan rekening houden. Het kerstmenu bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Mocht u er een tussengerecht bij willen, dan is dat uiteraard mogelijk.

Voor de kleintjes wordt er een speciaal menu opgesteld. Zo hoeft u zich niet druk te maken over of uw kind het wel of niet lust. Mocht er echt iets zijn wat uw kind niet eet, dan kunt u dit uiteraard doorgeven.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Neem contact met ons op!

Reserveer op tijd bij Strada del Vino

Wilt u reserveren bij restaurant Dordrecht kerst? Neem dan op tijd contact met ons op. Het is namelijk rond deze tijd van het jaar erg druk bij ons. Wilt u uw allergieën of intoleranties doorgeven? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31(0)78 – 740 0001. Samen maken wij er een mooie kerst van!

Nu reserveren
Restaurant Dordrecht kerst