Restaurant Dordrecht kindvriendelijk

Restaurant Dordrecht kindvriendelijk gezocht? Kom dan gezellig eten bij Strada del Vino! Ons restaurant is gelegen in het centrum van Dordrecht. Strada del Vino onderscheidt zich door een gastvrije service, eigentijdse ambiance en een complete wijnkaart. Onze menukaart bestaat uit Italiaanse gerechten, pasta’s en natuurlijk pizza’s! De pizza’s worden bereid in een traditionele steenoven uit Napoli.

Benieuwd naar ons restaurant? Neem een kijkje!

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Restaurant Dordrecht kindvriendelijk | menu

Bij Strada del Vino heeft u genoeg keuze uit heerlijke gerechten van de Italiaanse keuken. Naast gerechten voor volwassenen hebben wij ook aan de kleintjes gedacht. Zo hebben de kinderen de mogelijkheid om zelf hun pizza te maken en samen te stellen! Dit kindermenu is beschikbaar voor kinderen tot en met 12 jaar en bedraagt €8,50. De kids mogen samen met onze pizzaiolo aan de slag om hun pizza te maken. Zo mogen ze zelf het deeg uitrollen en de pizza beleggen met alles wat zij lekker vinden! Hoe leuk is dat?

Liever spaghetti? Geen probleem! Voor de kleintjes hebben we een speciaal kinderportie Spaghetti Bolognese met Parmezaanse kaas. Gek op pesto? Dan kunt uw kind ook kiezen voor Pasta Pesto met Parmezaanse kaas. Na het eten krijgt uw kind een heerlijk ijsje.

Pizza eten met een groepje

Bent u van plan om met een groepje kids te komen eten? Dan hebben wij een leuk voorstel. Bij Strada del Vino heeft u de mogelijkheid om de Pizza Metro te bestellen. Deze pizza is erg bijzonder, want de pizza is een meter lang! De meterpizza is door de pizzaiolo belegd met verschillende ingrediënten. Zo kunnen de kids gezellig samen van één pizza smikkelen.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Reserveren?

Via onderstaande button kunt u direct een reservering maken.

Dagelijks zijn wij geopend vanaf 17:00 uur tot 00:00.
Op vrijdagen en zaterdagen zijn wij geopend tot 01:00.

Nu reserveren
Restaurant Dordrecht kindvriendelijk