Restaurant Dordrecht maandag open

Restaurant Dordrecht maandag open gezocht? Italiaanse bar en restaurant Strada del Vino is elke maandag geopend vanaf 17:00! Ons restaurant kenmerkt zich door het historische pand, de gastvrije service, de eigentijdse ambiance en de complete wijnkaart. Bij Strada del Vino wordt er uitsluitend met verse en kwalitatieve producten gewerkt. Door eenvoud in de gerechten worden er authentieke smaken gecreëerd waar de Italiaanse keuken bekend om staat.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Restaurant Dordrecht maandag open | menu

Kom de Italiaanse keuken proeven bij Strada del Vino! Bij ons vindt u niet alleen gerechten, maar ook een uitgebreide dranken kaart. De Italianen zijn gek op wijn, dit mag dan ook niet ontbreken tijdens het eten.

  • Drankenkaart: onze drankenkaart bestaat uit aperitieven, cocktails en Italian bite’s voor bij de borrel. Kies bijvoorbeeld voor een etagiare gevuld met wisselende Italiaanse hapjes met Italian Fresco Limoncello.
  • Wijnkaart: op onze wijnkaart vindt u wijnen die perfect gaan met de Italiaanse keuken. Wij hopen dat deze wijnkaart bijdraagt aan een Italiaanse belevenis.
  • Pizzakaart: vers uit onze Napolitaanse oven
  • Dinerkaart: hier vindt u anti pasti, salades, risotto, pasta’s en meer! Proef bij Strada del Vino de Italiaanse keuken met zijn (h)eerlijke en pure gerechten.
  • Dessertkaart: Italianen zijn échte zoetekauw! Zij begrijpen het belang van desserts. Wie kent het beroemde Italiaanse toetje tiramisu niet?!

Arrangementen

Naast lekker uiteten gaan, heeft u ook de mogelijkheid om een arrangement te boeken bij Strada del Vino. Zo kunt u reserveren voor een kinderfeestje en zelf pizza maken! Verder hebben wij ook een vaar arrangement. Tijdens de vaartocht ontdekt u het pittoreske Dordrecht met een heerlijk gerecht en wijntje. Tevens kunt u ook reserveren voor grote groepen. Tijdens dit arrangement serveren wij een proeverijmenu of het 3-gangen menu.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Bestel bij Strada del Vino

Ervaart het zelf en bestel uw eten bij Strada Del Vino. Onze medewerkers staan al voor u klaar. Maak bestel gemakkelijk online of bel naar +31787400001.

Nu reserveren
Restaurant Dordrecht maandag open