Restaurant Dordrecht Wijnstraat

Bent u op zoek naar restaurant Dordrecht Wijnstraat? Kom dan gezellig eten bij Italian bar & restaurant Strada del Vino! In ons restaurant serveren wij dagelijks de lekkerste gerechten uit de Italiaanse keuken. Ons fijne restaurant zit gevestigd in de historische binnenstad van Dordrecht aan de Wijnstraat. Een passend wijntje mag natuurlijk ontbreken in de Italiaanse keuken. Daarom hebben wij een uitgebreide wijnkaart. Wij zijn namelijk, net zoals de Italianen, gek op wijn. Door wijn en eten te combineren ontstaan er nieuwe smaken. Samen die u nog dichterbij Italië brengen. Kom het zelf ervaren en reserveer een tafeltje bij Strada del Vino.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Restaurant Dordrecht Wijnstraat: Strada del Vino!

Bij Strada del Vino staat gastvrijheid hoog bij ons in het vaandel. Met een complete menu- en wijnkaart en een overheerlijke keuken zorgen wij ervoor dat iedereen met een glimlach de deur uitloopt. Wanneer u een bezoek brengt aan Strada del Vino kunt u bij ons terecht voor:

U kunt op uw gemak alle mogelijkheden bekijken op onze website.

Bereikbaarheid

De deuren van Strada del Vino zijn dagelijks geopend van 17:00 uur tot 00:00 uur. Op vrijdag en zaterdag blijven wij een uurtje langer open tot 01:00 uur, om nog lekker te kunnen borrelen. U kunt ons vinden op het volgende adres: Wijnstraat 170 | 3311 BZ Dordrecht. Wanneer naar ons toe reist met navigatie kunt u het beste “botenmarkt” invoeren. Er zijn voldoende parkeergelegenheden in het centrum van Dordrecht. Hiervoor gelden echter wel een parkeertarief van €2,80 per uur. U kunt ons restaurant gemakkelijk bereiken met de fiets of te voet. Het centrum van Dordrecht heeft verschillende gratis fietsenstallingen. Let er wel op dat deze tot 00:00 uur geopend zijn.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Reserveren

Wij heten u bij Strada del Vino van harte welkom. Onze medewerkers zullen u met een glimlach ontvangen en u meenemen in de overheerlijke wereld van Italië. Wij vragen u van te voren een reservering te plaatsen. Dit kan online of bellen naar: +31787400001

Nu reserveren
Restaurant Dordrecht Wijnstraat