Restaurant Drechtsteden

Op zoek naar een restaurant Drechtsteden? Dan bent u bij Strada del Vino aan het juiste adres! Ons Italiaanse restaurant is te vinden in de historische binnenstad van Dordrecht. Bij ons kunt terecht voor de lekkerste pasta’s en pizza’s van Drechtsteden. Al onze pizza’s worden versbereid en afgebakken in een traditionele Napolitaanse steenoven. Wanneer u van plan bent om een bezoekje te brengen aan Strada del Vino, vragen wij u van te voren een reservering te maken.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Het menu bij Strada del Vino

Bij Strada del Vino heeft u keuze uit verschillende Italiaanse gerechten. Denk aan pizza, pasta, vis, vlees en vega. Wij hebben een breed assortiment in verschillende pizza’s. Zo kunt u gaan voor de traditionele margherita, funghi of salami. Maar bij Strada del Vino hebben wij ook pizza’s die u waarschijnlijk nog niet kent. Wat dacht u van pizza carpaccio? Heerlijk met mozzarella, carpaccio, cherrytomaten, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Naast onze gewone pizza’s hebben wij iets bijzonders. Namelijk de pizza metro! De naam zegt het al, deze pizza is een meter lang. Onze pizzaiolo bereidt de pizza met verschillende ingrediënten. Zo kunt gezellig als groep genieten van deze pizza.

Arrangementen

Ook voor kinderfeestjes, grote groepen en vieringen kunt u bij ons terecht. Bij Strada Del Vino hebben wij verschillende arrangementen.

  • Kinderfeestje: tijdens het kinderfeestje hebben de kids de mogelijkheid om hun eigen pizza te maken! Bij binnenkomst ontvang iedereen zijn eigen koksmuts en keukengerei. Voor iedereen is er limonade en achteraf iets lekkers.
  • Groepen: bent u van plan om te dineren met een groep van meer dan 10 personen? Reserveer dan voor dit arrangement. U heeft de keuze uit een proeverij of een 3-gangen diner.
  • Vieringen: wanneer u een feestje heeft, bent u welkom bij Strada Del Vino. Wij reserveren een gedeelte van ons restaurant voor u en uw gasten. De tafel wordt feestelijk aangekleed met onder andere ballonnen.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Reserveer bij Strada del Vino restaurant Drechtsteden

Kom snel een hapje eten bij Strada del Vino. Onze medewerkers staan al voor u klaar. Maak online een reservering of bel naar +31787400001

Nu reserveren
Restaurant Drechtsteden