Restaurant Dordrecht Centrum

Restaurant in Dordrecht centrum? Italian bar & restaurant Strada del Vino vindt u in hartje Dordrecht. Wij zijn gevestigd in de historische binnenstad van Dordrecht en serveren dagelijks de lekkerste gerechten uit de Italiaanse keuken. Wijn mag natuurlijk niet ontbreken in de Italiaanse keuken. Daarom vindt u bij Strada del Vino een uitgebreide wijnkaart die perfect past bij de gerechten.

Bent u benieuwd naar onze wijnkaart? Neem alvast een kijkje op de website! U kunt ook direct reserveren via de website of telefonisch een afspraak maken.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Restaurant Dordrecht centrum: Strada del Vino!

Bij Strada Del Vino waarborgen wij gastvrijheid en een complete menu- en wijnkaart. Maar wij bieden meer dan dit. U kunt bij Strada del Vino terecht voor:

  • Diner
  • Borrel
  • Afhalen
  • Kinderfeestjes
  • Vaar arrangement
  • Diner voor grote groepen

U kunt alle mogelijkheden terug vinden op onze website.

Bereikbaarheid

Strada del Vino is dagelijks geopend va 17:00 uur tot 00:00 uur. Op vrijdagen en zaterdagen zijn wij geopend van 17:00 uur tot 01:00. U vindt ons op het volgende adres: Wijnstraat 170 | 3311 BZ Dordrecht. Voor de navigatie voert u in: “botermarkt”. U kunt parkeren in het centrum van Dordrecht. Hiervoor geldt een parkeertarief van €2,80 per uur. Verder is Strada del Vino prima te bereiken met de fiets. In het centrum zijn er verschillende gratis fietsenstallingen ter beschikking. Let wel op dat deze tot 00:00 uur geopend zijd.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Reserveren

Wij heten u in alle gezondheid welkom bij Strada del Vino. Voor uw bezoek vragen wij u om een reservering te maken. Dit kan gemakkelijk online of telefonisch. Maak telefonisch een afspraak.

Nu reserveren
Restaurant in Dordrecht centrum