Restaurant in Dordrecht

Op zoek naar een restaurant in Dordrecht? Kom dan Italiaans genieten bij Strada del Vino! U vindt ons restaurant in hartje Dordrecht. Ons restaurant is te herkennen aan het historische gevel gebouw. Strada del Vino is gelegen aan de Wijnstraat. De straatnaam sluit goed aan bij onze passie voor wijn! Al onze gerechten worden met passie bereid voor u. Wanneer u Strada del Vino binnenstapt wordt u betoverd door de geur van versgebakken pizza. Schuif aan in ons Italiaanse restaurant en beleef het zelf. We heten u van harte welkom, reserveer daarom alvast een tafeltje.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Hartje Dordrecht

Wist u dat Dordrecht de oudste stad van Nederland is? Naast dit heeft Dordrecht een prachtige historische binnenstad. Wij zijn trots dat Strada del Vino gevestigd in deze mooie stad. Naast ons Italiaanse restaurant vindt u ook monumenten, pakhuizen en druk bezochte handelsstraten. Verder wordt Dordrecht omringt door verschillende rivieren. Wanneer u Dordrecht bezoekt, beleeft u een dag vol met cultuur, historie, winkelen en heerlijk eten. Sluit de dag af in ons fijne restaurant Strada del Vino.

Restaurant in Dordrecht | Strada Del Vino

Breng een bezoekje aan Strada del Vino. Ons restaurant is zeer gewaardeerd in Dordrecht en omstreken. Kom zelf onze passie voor Italië beleven. Wij delen deze passie graag met u. Wanneer u denkt aan Italië, dan denkt u aan passie en fantasie. Dit is dan ook wat wij willen overbrengen aan u middels onze gerechten. Wij gebruiken enkel verse en kwalitatieve producten in onze gerechten. Zo waarborgen wij de klassieke smaak van Italië. Italiaanse gerechten in veel gevallen eenvoudig. Maar het is de kracht van Italië om, ondanks de eenvoud, u te verrassen met bijzondere smaken. Wanneer onze chefs te werk gaan, doen zij dit op een eerlijke en pure manier. Net als de Italianen. Wij concentreren ons op de kruiden en specerijen om de Italiaanse sensatie tot leven te brengen. Voor heel even waant u zich in Italië.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Reserveren

Ervaart het zelf en bestel uw eten bij Strada Del Vino. Onze medewerkers staan al voor u klaar. Maak bestel gemakkelijk online of bel naar +31787400001.

Nu reserveren
Restaurant in Dordrecht