Restaurant omgeving Dordrecht

Kom gezellig eten bij Strada del Vino, een restaurant omgeving Dordrecht. In ons Italiaanse restaurant kunt u samen met familie en vrienden genieten  van de Italiaanse keuken. Strada del Vino is te vinden aan de Wijnstraat 170 te Dordrecht. Het restaurant is te herkennen aan haar karakteristieke uiterlijk. Vanbuiten wordt u meegenomen in historische binnenstad van Dordrecht, vanbinnen waant u zich in Italiaanse sferen. U kunt bij ons genieten van onder andere pasta, vis, vlees en natuurlijk pizza. Bekijk alvast onze menukaart.

Wij heten u van harte welkom bij Strada del Vino. Wij vragen u van te voren een reservering te maken. Bent u van plan om spontaan langs te komen? Neem dan telefonisch contact op om na te vragen of er plek is. Onze medewerkers houden dan een plekje voor u vrij. Dat kan via +31787400001

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Napolitaanse steenoven

Kom langs bij Strada del Vino om onze Napolitaanse pizza’s te proeven. Onze pizzaiolo bereiden de pizza geheel op traditionele wijze. Vervolgens worden de pizza’s in Napolitaanse steenoven afgebakken. In onze keuken wordt enkel gewerkt met verse producten. Zo waarborgen wij de échte smaak van Italië. Verder werken wij met kruiden en specerijen om uw smaakpapillen te betoveren. In ons restaurant waant u zich in Italiaanse sferen. Neem alvast een kijkje!

Wij zijn gek op wijn

Wanneer u Italiaans eet, is het belangrijk om er een goede wijn bij te drinken. Daarom hebben wij een breed assortiment in wijnen die ieder aansluiten bij onze gerechten. Laat u inspireren door onze medewerkers. Zij kunnen u de perfecte wijn adviseren dat aansluit bij uw gerecht. Onze wijnen worden per glas en fles geserveerd. U kunt kiezen uit wit droog, wit zoet, rosé en rood.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Uiteten restaurant omgeving Dordrecht

Benieuwd naar onze traditionele Napolitaanse steenoven? Dan hopen wij u binnenkort te zien bij Strada del Vino. Onze medewerkers staan al klaar om u een Italiaanse avond te bezorgen. Wij vragen u vooraf een reservering te maken. Dat kan online via ons reserveringssysteem of bellen naar +31787400001

Nu reserveren
Restaurant omgeving Dordrecht