Restaurant Zwijndrecht

Bent u op zoek naar een restaurant Zwijndrecht? Kom dan eens langs bij Strada del Vino! In ons restaurant kunt u terecht om te genieten van de meest lekkere Italiaanse gerechten. Bij ons kunt u ervan uitgaan dat er alleen wordt gekookt met echte verse producten. Strada del Vino is te vinden in het centrum van Dordrecht. U kunt er dus een echt dagje uit van maken. Ga overdag lekker shoppen of maak een mooie wandeling in het oude centrum. Als afsluiter kunt u heerlijk bij ons komen dineren!

Wilt u een reservering voor uw bezoek maken? Neem dan contact met ons op!

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Restaurant Zwijndrecht | Strada del Vino

Naast dat u bij ons kunt komen dineren met kleinere groepen, kunt u ook bij ons terecht met een grotere groep van 10 personen of meer. Hiervoor moet wel van tevoren gereserveerd worden. Als u komt dineren met een grote groep dan kan er worden gekozen voor een proeverij menu of een 3-gangen keuzemenu. Bij het proeverijmenu gaat u op een typisch Italiaanse manier dineren. Alle gerechten worden geserveerd in het midden van de tafel. Iedereen krijgt een eigen bordje waarop de gerechten gelegd kunnen worden.

De tweede mogelijkheid is onze 3-gangen menu. Hierbij kan iedereen zijn eigen voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht kiezen. Wel wordt hierbij gebruik gemaakt van een aangepaste menukaart, zodat wij de versheid van onze producten kunnen waarborgen. Mochten er speciale dieetwensen of allergieën zijn, dan kunnen deze worden doorgegeven. Onze chefkok zal hier vervolgens rekening mee houden.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Neem contact met ons op!

Mochten er nog vragen zijn over ons restaurant Zwijndrecht, dan kunnen deze altijd gesteld worden. U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Nu reserveren
Restaurant Zwijndrecht