Restaurants in Dordrecht

Bent op zoek naar alle verschillende restaurants in Dordrecht? Zoek niet verder want bij Strada del Vino kunt u pas écht genieten! Bent u liefhebber van pizza, pasta of houdt u van een goed stuk biefstuk of stukje vis? Wij hebben het allemaal! Ons restaurant maakt gebruik van de lekkerste verse ingrediënten, wat je terug proeft in onze gerechten. Bekijk alvast de menukaart en reserveer alvast uw tafeltje!

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Restaurants in Dordrecht | Strada del Vino

In ons Italiaanse restaurant in Dordrecht kunt u genieten van een explosie aan smaken. Wat gaat u eten? Op onze uitgebreide menukaart is er altijd wel iets naar uw wens! Zo kunt u bijvoorbeeld starten met antipasta: een heerlijke focaccia, gevolgd door tomatensoep en als hoofdgerecht de risotto! Klinkt goed toch? En om het helemaal af te maken neemt u nog tiramisu als dessert. Zo gaat u vol én voldaan de deur bij ons uit!

Onze arrangementen

Wij bieden verschillende arrangementen aan om uw bezoek aan ons restaurant nog net iets specialer te maken. Zo hebben we voor grote groepen vanaf 10 personen een Italiaanse proeverij of 3- / 4-gangen menu. Dit alles voor maar €35 per persoon, meer informatie.

Met mooi weer kunt u ook genieten van lekkere hapjes van Strada del Vino tijdens een boottocht door Dordrecht in één van de prachtige boten van Si Baronne. Lees hier meer.

Voor de kinderen hebben we ook iets! Zij kunnen hun eigen verjaardagsfeest bij ons vieren. Samen met ons gaan ze aan de slag om hun eigen pizza’s te bakken. We beginnen met een lekker taartje, gaan daarna de koksmutsen versieren en natuurlijk hetgeen waar het om gaat, de pizza’s maken. Het zal een middag zijn die ze niet snel vergeten! Bekijk hier meer over de kinderfeestjes.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Neem contact met ons op!

Als een van de lekkerste Italiaanse restaurants in Dordrecht ontvangen wij u graag! Reserveer nu uw tafel. U bent van harte welkom bij onze pizzeria in Dordrecht. Bel 078 – 740 0001 of mail info@stradadelvino.nl

Nu reserveren
Restaurants in Dordrecht