Thuisbezorgd Dordrecht

Heeft u geen zin om te koken en wilt u bestellen bij Thuisbezorgd Dordrecht? Kies dan uit één van de heerlijke gerechten van Strada del Vino! Bij ons kunt u terecht voor heerlijk authentiek Italiaans eten. Onze gerechten worden op de echte Italiaanse wijze gemaakt en dit proeft u meteen. Omdat ons assortiment erg breed is, kunt u er zelf voor kiezen of u gaat voor een warme of koude hap. Zo bieden wij heerlijke salades aan, lekker belegde broodjes en volledige avondmaaltijden.

Ontdek onze menukaart en maak een keuze!

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Thuisbezorgd Dordrecht | Kom bij ons langs met grote groepen

Naast dat u bij ons kunt eten en afhalen, bieden wij ook arrangementen aan voor grotere groepen. Als u met een groep van 10 personen of meer bent, dan kunt u voor deze optie kiezen. Tijdens dit arrangement kunt u er zelf voor kiezen of u gaat voor het speciaal aangepaste 3-gangen menu of voor een proeverij. De proeverij zal op zijn Italiaans worden opgesteld. Het eten wordt in het midden gelegd en iedereen krijgt er een klein bordje bij. De bedoeling hierbij is dat iedereen zelf eten op zijn bord kan scheppen. Bij het 3-gangen menu krijgt iedereen een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Natuurlijk kunnen hierbij voorkeuren of dieetwensen bij worden doorgegeven. Dit kunt u meteen bij de reservering doen. Onze chef-koks zullen hierbij dan rekening houden.

Kinderfeestje

Ook voor kinderfeestjes kunt u bij ons reserveren. De kinderen krijgen hierbij de mogelijkheid om zelf hun pizza te ontwerpen en op te eten. Tussendoor is er tijd voor taart en de kinderen kunnen onbeperkt limonade drinken. Een echt feest dus!

 

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over onze Thuisbezorgd Dordrecht optie? Dan kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Tot snel bij Strada del Vino!

Nu reserveren
Thuisbezorgd Dordrecht