Uit eten in Dordrecht centrum

Uit eten in Dordrecht centrum? Kom dan eten bij Strada del Vino! Ons restaurant is te vinden in de historische binnenstad van Dordrecht. Ons pand onderscheidt zich door het karakteristieke uiterlijk en bevindt zich in de Wijnstraat. Bij Strada del Vino bereiden we onze gerechten met passie en liefde. Door u een prettige belevenis te bezorgen, hopen wij u in de sferen van Italië te brengen en onze liefde voor eten met u te delen.

Neem een kijkje in ons restaurant! 

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Uiteten in Dordrecht centrum | Locatie

Dordrecht is de oudste stad van Nederland en heeft een prachtige historische binnenstad. In Dordrecht vindt u monumenten, musea, eeuwenoude pakhuizen en de druk bezochte handelsstraten. In 1220 kreeg Dordrecht als allereerste stadrechten en is daarmee de oudste stad van Nederland. Dordrecht wordt omringd door een waterrijk gebied met rivieren als de Noord en de Oude Maas. De stad kenmerkt zich nog steeds door de historie, rijkdom en cultuur. Het is een prachtige locatie om een keer te bezoeken en een hapje te eten.

Centrum van Dordrecht | Strada del Vino

Kom in het centrum van Dordrecht genieten bij Strada del Vino. Beleef de Italiaanse keuken middels onze gerechten. Italië staat in het teken van passie en fantasie. Italianen koken, net als wij, enkel met verse producten. De Italiaanse keuken staat bekend om zijn eenvoud en toch het verassen van de smaakpapillen. De kunst bij het Italiaanse eten is de eerlijkheid en puurheid in de gerechten. Door het concentreren op de smaken worden de gerechten tot leven gebracht en ontstaat er een heuse smaaksensatie.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Bestel bij Strada del Vino

Ervaart het zelf en bestel uw eten bij Strada Del Vino. Onze medewerkers staan al voor u klaar. Maak bestel gemakkelijk online of bel naar +31787400001.

Nu reserveren
Uit eten in Dordrecht centrum