Uit eten in Dordrecht

Wilt u uit eten in Dordrecht? Kom dan Italiaans genieten bij Strada del Vino! U vindt ons restaurant in de historische binnenstad van Dordrecht. Aan de Wijnstraat in Dordrecht bevindt ons restaurant zich in een karakteristiek pand. Liefde en passie zijn onze belangrijkste ingrediënten. Wij hopen u met onze gastvrijheid een heerlijke avond te bezorgen. Dit doen wij allemaal om u in Italiaanse sferen te brengen. Zo ervaart u nog meer de heerlijke wereld van Italië. Stap in onze passie voor liefde en eten. Reserveer een tafeltje en ervaar het zelf.

Bent u benieuwd naar ons restaurant? U kunt alvast een kijkje nemen!

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Uit eten in Dordrecht | De stad

Wist u dat Dordrecht de oudste stad van Nederland is? Dordrecht heeft een prachtige historische binnenstad die een bezoek zeker waard is. Tijdens uw bezoek aan de stad vindt u onder andere monumenten, musea, eeuwenoude pakhuizen en de druk bezochte handelsstraten. Dordrecht kreeg in het jaar 1220 als allereerste stadsrechten en is daarmee de oudste stad van Nederland. Waterrijke gebieden zoals de Noord en de Oude Maas liggen rondom Dordrecht. Historie, rijkdom en cultuur kenmerken de stad nog steeds. Het is een prachtige locatie om een keer te bezoeken en een hapje te eten.

Sluit af bij Strada del Vino

Nadat u de prachtige binnenstad van Dordrecht heeft bezocht, kunt u de dag afsluiten bij Strada del Vino. Kom genieten van de Italiaanse keuken in het centrum van Dordrecht. Italië staat bekend om passie en fantasie. Wij werken enkel met dagverse producten om de kwaliteit van onze gerechten te waarborgen. Italiaanse gerechten staan bekend om hun eenvoudige gerechten en toch het verassen van de smaakpapillen dankzij de krachtige smaak. Het geheim van Italië? De gerechten eerlijk en puur bereid. En dat proeft u. Door het concentreren op de smaken worden de gerechten tot leven gebracht en ontstaat er een heuse smaaksensatie.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Reserveren

Wacht niet langer en plan een bezoekje aan Dordrecht om vervolgens de dag af te sluiten bij Strada del Vino. Reserveer alvast een tafeltje.

Nu reserveren
Uit eten in Dordrecht