Uit eten in Drechtsteden

Wilt u uit eten in Drechtsteden? Dan heten wij u van harte welkom bij Strada del Vino. Ons restaurant is zeer gewaardeerd in Dordrecht en omstreken. Strada del Vino is een restaurant met de Italiaanse keuken. U vindt ons in het pittoreske centrum van Dordrecht. Ons restaurant is vanbuiten te herkennen aan haar karakteristieke uiterlijk. Wanneer u ons restaurant binnenstapt waant u zich in Italiaanse sferen. U zult als eerst de verse geur van versgebakken pizza opmerken. Al onze pizza’s worden op traditionele wijze afgebakken in een Napolitaanse steenoven. Dit proeft u dan ook zeker terug. Naast pizza hebben wij ook verschillende pasta, vis, vlees en vega gerechten. U zult dus altijd iets vinden dat aansluit bij uw wensen. Reserveer vandaag nog een tafeltje en ervaar het zelf.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Pizzeria in Drechtsteden

Wanneer u ons restaurant bezoekt, proeft u onze passie voor de Italiaanse keuken. In onze keuken worden alle gerechten bereid met verse en kwalitatieve producten. Dit doen wij om de echte smaak van Italië te waarborgen. Italiaanse gerechten zijn meestal eenvoudig, maar de smaak van de gerechten is zeker niet eenvoudig. Italië staat bekend om het weglaten van producten en toch de smaakpapillen te verrassen met een unieke smaak. Wij streven ernaar om de eerlijkheid en de puurheid optimaal terug te laten komen in onze gerechten. Zo zorgen wij ervoor dat u écht kunt genieten van de Italiaanse keuken.

Menukaart

Bij Strada del Vino bent u welkom voor een diner en een borrel. Wij hebben een uitgebreide menukaart met verschillende Italiaanse gerechten. Zo is er voor iedereen zijn smaak wat lekkers. U kunt kiezen uit anti pasti, salades, risotto, pasta’s, vis, vlees en vega. Wij hebben ook verschillende desserts. Wat dacht u van de traditionele tiramisu? Na het toetje kunt u lekker blijven zitten voor een heerlijke borrel. Een tip van ons: Italian Coffee.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Ervaar het zelf | Uit eten in Dordrecht

Heeft u ook trek in de Italiaanse keuken? Kom dan snel langs bij Strada del Vino. Wij kijken ernaar uit om onze passie voor Italiaans eten en wijn met u te delen. Reserveer online een tafeltje of bel naar +31787400001.

Nu reserveren
Uit eten in Drechtsteden