Uit eten met kerst Dordrecht

Uit eten met kerst Dordrecht? Wat leuk! Kom gezellig dineren bij Strada Del Vino! Een onvergetelijke avond samen met uw vrienden, familie of kennissen. Wij hebben een speciaal menu samengesteld zodat u kunt genieten van een onbezorgde avond. En de kinderen? Die komen mee! Ook voor hen is een speciaal (bambino) kindermenu. Reserveer door op de button onderaan de pagina te klikken.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de avond serveert Strada Del Vino een voor-, hoofd- en nagerecht. Optioneel is een tussengerecht. Diverse gerechten komen voorbij. Vlees, vis en vega. U kiest! U kunt kiezen tussen 2, 3 of soms 4 gerechten per gang. Ziet u uzelf met uw familie al aan het Italiaanse kerstdiner? Super!

U kunt telefonisch reserveren door te bellen naar 078 740 0001. Zoals eerder benoemd is het voor de kinderen ook feest! Een speciaal kindermenu samengesteld door onze eigen chef. Ze kunnen zelfs pizza’s maken!

Strada Del Vino uit Dordrecht

U vindt Strada Del Vino in het historisch hart van Dordrecht. Een van de oudste steden van Nederland. Een prachtige locatie tijdens de kerstdagen. Ziet u het al voor u? Dat is toch geweldig!

Wij snappen dat u misschien voor uw kerstdiner een bezoek wilt brengen aan ons restaurant. Dat is geen probleem. Kom voorproeven! Reserveer een tafel. Wilt u vanavond nog komen? Bel en vraag of er nog een tafel vrij is.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Reserveren met de kerst

Zoals eerder benoemd kunt u telefonisch en online reserveren. Gemakkelijk en snel. U dient per persoon €20 aan te betalen. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden. Wij hopen u te verwelkomen met kerst! Een heerlijk festijn.

Nu reserveren
Uit eten met kerst Dordrecht