Varen in Dordrecht

Zou u graag willen varen in Dordrecht? Heerlijk genieten van het mooie oude centrum en de mooie grachten? Reserveer dan nu uw vaararrangement bij Strada del Vino! Tijdens de boottocht kunt u genieten van de heerlijke gerechten die wij vers voor u bereiden. Neem er een heerlijk wijntje bij en geniet van het mooie uitzicht.

Wilt u meer weten over ons vaararrangement? Neem dan contact met ons op.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Varen in Dordrecht | Kinderfeestjes zijn nu ook mogelijk!

Wist u dat er ook kinderfeestjes bij ons gegeven kunnen worden? Laat uw kind samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes langskomen om heerlijke pizza’s te maken! Tijdens het feestje krijgen de kinderen de kans om allemaal hun eigen pizza voor te bereiden. Natuurlijk mogen een echte koksmuts en schort hierbij niet ontbreken. Van tevoren mogen zij daarom deze ook zelf versieren. Tijdens het kinderfeestje krijgen de kinderen ook de mogelijkheid om te genieten van een stuk taart en wat limonade. Mochten de kinderen bepaalde allergieën of intoleranties hebben, laat het ons dan vooral weten. Onze chefs zorgen er dan voor dat er een alternatief wordt aangeboden!

Reserveer voor grote groepen

Als u wilt dineren met een grotere groep van 10 personen of meer kan dat ook bij ons. Tijdens dit diner kan er gekozen worden uit een keuzemenu of proeverij. Het keuzemenu zal bestaan uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Er wordt een aparte menukaart hiervoor samengesteld, zodat de chef-koks de kwaliteit van het eten kan blijven garanderen.

Het proeverijmenu zal bestaan uit een typische manier van Italiaans dineren. Tijdens het diner zal al het eten in het midden van de tafel komen. Iedereen ontvangt een leeg bord, zodat die zelf kan pakken wat die lekker vindt. Hierdoor wordt er ook een gezellige sfeer gecreëerd.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over varen in Dordrecht? Neem dan gerust contact met ons op.

Nu reserveren
Varen in Dordrecht