Zwijndrecht pizza

Zoekt u naar Zwijndrecht pizza? Dan bent u bij Strada del Vino aan het juiste adres. Strada del Vino serveert heerlijke Italiaanse gerechten, die enkel en alleen bereid worden met verse producten en volgens eigen receptuur.

Strada del Vino is dagelijks geopend vanaf 17:00 tot 00:00 en op vrijdag en zaterdag blijven we gezellig een uurtje langer open! Wilt u direct reserveren voor een gezellige Italiaanse avond? Reserveren kan telefonisch door ons te bellenof via ons online reserveringsysteem op de website.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Proef de heerlijke smaken van de Italiaanse keuken bij Strada del Vino

Bij Strada del Vino proeft u de heerlijke smaken van de Italiaanse keuken terug in al onze gerechten. Dit komt omdat wij een passie hebben voor pure en eerlijke producten. Wij werken daarom uitsluitend met de beste ingrediënten om ervoor te zorgen dat u de smaakbeleving heeft waar de Italiaanse keuken bekend om staat!

Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten pizza’s, maar we hebben ook heerlijke pasta’s, anti-pasta’s en vlees- en visgerechten. Voor iedereen staat er dus wat op de kaart. Bent u nieuwsgierig geworden naar al onze gerechten? Neem dan een kijkje op de menukaartpizzakaart en dessertkaart!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Reserveer direct een tafel bij Zwijndrecht pizza

U kunt reserveren door het online formulier in te vullen. Na goedkeuring zullen wij het in ons systeem zetten. U ontvangt een bevestiging per sms. Via internet kan tot 24 uur van tevoren gereserveerd worden.

Mocht u in een kortere periode willen reserveren bij onze pizzeria dan kunt u ons telefonisch bereiken. Indien u een vraag heeft over de reservering kunt u ook contact met ons opnemen.

Nu reserveren
Zwijndrecht pizza